آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شون رو حفظ می کنن و فقط اون ها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما ما اسرار این آشپزهای حرفه ای رو براتون آورده ایم تا بتونید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.


بهترین استیک

 

 با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم


گوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه می خواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.

ادامه مطلب

با این ترفندها، آشپزی حرفه ای شویم

طرز تهیه سوپ جو سفید

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

رو ,ای ,حرفه ,آشپزهای ,  ,سرخ ,حرفه ای ,آشپزهای حرفه ,بمابمونه تا ,بیرون بمابمونه ,ساعت بیرون

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آلان تور مجری تورهای طبیعت گردی درب ضد سرقت ارزان قیمت زیبا و درب چوبی داخلی فروشگاه فوق تخفیف اوا کالا آموزش طراحی کارت ویزیت lalekhani155 کسب درآمد دلاری (کاملا قانونی و شدنی) Yeni Türk haberleri خنده آموزشیونی جنبش مبدا لوله بازکنی و تخلیه چاه (اسنپ لوله)