آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شون رو حفظ می کنن و فقط اون ها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما ما اسرار این آشپزهای حرفه ای رو براتون آورده ایم تا بتونید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.


بهترین استیک

 

 با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم


گوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه می خواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.

ادامه مطلب

با این ترفندها، آشپزی حرفه ای شویم

طرز تهیه سوپ جو سفید

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

رو ,ای ,حرفه ,آشپزهای ,  ,سرخ ,حرفه ای ,آشپزهای حرفه ,بمابمونه تا ,بیرون بمابمونه ,ساعت بیرون

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت تفریحی سبزی پاک ترخون وبگاه شخصی محمد مافی بالانی Bime_asia_rouhi تکنیک های والیبالی فرش ماشینی فرش فانتزی فرش کودک تابلوفرش vertas سلامت زیست شناسی گالیکش غرب شناسی